სიტემის 3 საერთაშორისო სტანდარტის დანერგვა და სერტიფიცირება ბრიტანული №1
საერთაშორისო სასერტიფიკაციო ორგანო Lloyd’s-ის მიერ.
ძლიერი მენეჯმენტით, მაღალი დონის ჰიგიენური გარემოთი, გარემოს დაცვის საუკეთესო
პრაქტიკით და თანამედროვე ინფრასტრუქტურის საშუალებით ჩერის საწარმო სერტიფიცირებულია
ერთდროულად ისო 9001, ისო 22000 და ისო 14001 სტანდარტებით
ISO 9001 - ხარისხის მენეჯმენტი, რაც ითვალისწინებს ბიზნესის პროცესების გაუმჯობესებას და
ხარისხის მუდმივ კონტროლს წარმოების ყველა ეტაპზე, ნედლეულის შესყიდვიდან - სავაჭრო
დახლზე მზა პროდუქტის განთავსებამდე.
ISO 22000 - სურსათის უვნებლობის მენეჯმენტის სისტემები, კომპანიის თანამშრომლები იცავენ
სანიმუშო წარმოებისა და ჰიგიენის პრაქტიკებით გათვალისწინებულ მოთხოვნებს. ამასთან
საწარმოში სრულად არის დაცული HACCP სისტემა - რომელიც წარმოადგენს საწარმოო ხაზზე
საფრთხის ანალიზისა და კრიტიკული საკონტროლი წერტილების განსაზღვრას და კონტროლს.
ISO 14001 - გარემოს დაცვის მენეჯმენტის სისტემა - ჩერის გუნდმა აიღო პასუხისმგებლობა
მინიმუმამდე შეემცირებინა გარემოზე ზემოქმედება, უზრუნველყო გარემოს შენარჩუნება და
გაუმჯობესება.
ჩერი ნატურალური ყავის ყველაზე დიდი საწარმოა საქართველოში, კომპანია ყოველწლიურად
აფართოებს ასორტიმენტს და ამჟამად თვის განმავლობაში 50 ტონა ნედლ/მწვანე ყავას გადაამუშავებს.
მასალის გამოყენების პირობები






